Documentatiecentrum

Het documentatiecentrum voor Natuurpunt Brugs Ommeland & Middenkust is gelegen in het Bezoekerscentrum Uitkerkse Polder. De catalogus kan je hier raadplegen.

Het bezoekerscentrum en documentatiecentrum in de Kuiperscheeweg 20 in Uitkerke (050/42 90 40) is vrij toegankelijk. Er is een tentoonstelling met multimedia te bezichtigen. Informatie en documentatie over het gebied is eveneens verkrijgbaar
Er is mogelijkheid tot het verbruiken van warme en koude dranken
Het is het ideale vertrekpunt voor wandel- en fietstochten doorheen het gebied. Binnen korte wandelafstand bevinden zich 3 vogelkijkhutten.

Het bezoekerscentrum is open van dinsdag tem zaterdag van 13.30 tot 17.30 uur, op zondag van 10 tot 17.30 uur. Tijdens de schoolvakanties ook open op maandag van 13.30 tot 17.30 uur.*

Voor informatie en aanvragen voor wandelingen (scholen, groepen): via  email of
per telefoon (050/42.90.40) .

Voor de uitbreiding van het documentatiecentrum in het Bezoekerscentrum Uitkerkse Polder zijn wij constant op zoek naar extra boeken. Heb jij enkele boeken  over natuur, dier- of plantensoorten,…  staan die je graag kwijt wilt? Neem dan zeker contact op met het NBO-secretariaat!

(*) De openingsuren kunnen afwijken door afwezigheid van voldoende vrijwilligers voor onthaal. Bedankt voor uw begrip.  Bekijk hier altijd de actuele openingstijden.